SAS powered by Cropwise здійснює GPS-моніторинг техніки

Сучасне сільське господарство стає все більш високотехнологічною галуззю, де використання програмного забезпечення відіграє важливу роль.

Однією з найбільш вагомих фаз у сільському господарстві є посівна. Якість та ефективність цієї операції можуть значно впливати на врожайність та успіх усього сезону.

Візіком,  maps API, мітки,

Про це повідомляє Студія Аграрних Систем, передають Новини картографії від Візіком з посиланням на agrotimes.ua.

Так, програмне забезпечення для фермерів SAS powered by Cropwise може покращити контроль та підвищити ефективність посівної кампанії.

  • Планування оптимальних термінів посівної: програма SAS powered by Cropwise надає інструменти для детального планування посівної. Фермери можуть аналізувати дані про ґрунтові умови, кліматичні фактори та історичну інформацію про посіви, щоб визначити оптимальний час і місце для кожного посіву.
  • Управління ресурсами: програма надає можливість управління ресурсами, необхідними для посівної. За допомогою програмного забезпечення фермери можуть оптимізувати використання насіння, добрив та засобів захисту рослин.
  • GPS-моніторинг техніки: можна спостерігати за рухом автопарку онлайн 24/7, відповідно, можна ефективно спланувати логістику на підприємстві.

За допомогою RFID-міток для водіїв та механізаторів можна спостерігати за початком та кінцем роботи персоналу. Це дозволяє стежити за виконанням роботи на полі, аналізувати ефективність роботи механізаторів й контролювати дотримання всіх норм технологічного процесу.

Інтеграція даних та аналітика: програма інтегрується з іншими системами управління фермою. Наприклад, програма FarmingOS у поєднанні з SAS powered by Cropwise допоможе в автоматичному режимі спланувати та оцінити планові та фактичні витрати на посівну, контролювати статус виконання робіт тощо. Завдяки аналітичним можливостям FarmingOS, фермери отримують детальні звіти та аналізують економічні дані, щоб оптимізувати виробничі процеси, виявляти проблемні місця та оптимізувати економіку підприємства.

2023-05-15 15:39:20