Safran нарощує виробництво передових систем супутникового двигуна в США

Компанія Safran Electronics & Defense розширює свої виробничі потужності в США для виготовлення систем двигунів для малих супутників, щоб задовольнити зростаючий попит у комерційній та оборонній сферах.

Візіком, maps API, карта,

Джерело: geospatialworld.net

Деталі:

Ця стратегічна ініціатива, оголошена під час Конференції малих супутників 2024 року в Логані, штат Юта, підтримує очікуване зростання ринку малих супутників у Північній Америці, який, за прогнозами, до 2030 року досягне понад 5 мільярдів доларів.

Система EPSX00, виготовлена в США, буде випущена компанією Safran Electronics & Defense через її дочірнє підприємство в США, а перша поставка запланована на перший квартал 2026 року.

Відкриття нового виробничого об'єкта в Колорадо зміцнює позиції Safran як надійного постачальника комплексних рішень для супутникових двигунів як для американського, так і для світового ринку.

Ця ініціатива підкреслює довгострокове зобов'язання Safran інвестувати в США для надання критично важливих рішень та підтримки найвищого рівня для комерційних і державних клієнтів США.

Новий об'єкт у Колорадо також стане базою для команди Safran, що займається супутниковими комунікаціями, а також моніторингом космічного та наземного просторів.

"Safran прагне вдосконалювати наші виробничі можливості, щоб відповідати динамічним потребам ринку малих супутників у США", — сказав Жан-Марі Бетрем'є, директор глобального підрозділу космічних технологій Safran Electronics & Defense, - "Ми націлені на задоволення глобального попиту на електричні двигуни для малих супутників, враховуючи дедалі жорсткіші міжнародні вимоги до сталого розвитку та надійності в усьому світі".

Розширення виробництва сприятиме інноваціям у супутникових технологіях і забезпечить кращу маневровість космічних апаратів для уникнення зіткнень та безпечного виведення супутників з низької навколоземної орбіти (LEO) після завершення їхнього терміну служби.

Довідково:

Електрична двигунна система Safran, названа EPSX00, включає в себе тяговий блок PPSX00, який закріплює позиції компанії як провідного постачальника електричних двигунів для малих супутників. PPSX00, конкурентоспроможний за ціною та з високим рівнем специфічного імпульсу, є універсальним рішенням, адаптованим до всіх типів застосувань на низькій навколоземній орбіті (LEO).


  • #Safran
  • #супутник
  • #технології
2024-08-28 10:36:55