AeroVironment, Inc., передасть ЗСУ понад 100 безпілотних авіаційних систем Quantix™ Recon

Американська компанія AeroVironment, Inc., світовий лідер у сфері інтелектуальних робототехнічних систем (так, так, та сама компанія, котра розробила і виготовила дрон-камікадзе Switchblade, котрий вже в нас є), передасть ЗСУ понад 100 безпілотних авіаційних систем Quantix™ Recon, а також проведе оперативні навчання для українських військових.

Візіком,  maps API, AeroVironment, Switchblade, Quantix™ Recon,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Укрінформ.

Дрон Quantix Recon UAS від AeroVironment забезпечує оперативну розвідки за допомогою камер з високою роздільною здатністю.

Завдяки унікальній гібридній конструкції вертикального зльоту та посадки (VTOL), Quantix Recon поєднує переваги квадракоптера і безпілотного літака з фіксованим крилом. Тобто він злітає як коптер, і летить, як літак.

Завдяки повністю автоматизованому режиму польоту, БпЛА може обстежити до 1,6 квадратних кілометрів (0,6 квадратних миль) або 20 лінійних кілометрів (12,4 миль) за 45-хвилинний політ на одній батареї.

Крім цього, AeroVironment постачає елементи тактичних ракетних систем AeroVironment і інші БпЛА, що вже надаються Україні урядом Сполучених Штатів.

Цей дрон дозволить вести бій за абсолютно новими правилами.

  • Це дасть операторам інструмент, котрий може літати непоміченим для сил противника, та не піддаватися впливу радіочастотних перешкод, щоб забезпечити точну та швидку розвідку віддалених, недоступних районів поля бою, що динамічно змінюється.» - сказав голова AeroVironment Вахід Навабі, - AeroVironment має честь підтримувати народ України.

Довідково:

  • Quantix Recon UAS від AeroVironment — це легке, легко розгортане, повністю автоматизоване рішення для розвідки, яке забезпечує оперативну розвідку на вимогу, використовуючи зображення місцевості, рослинності та інфраструктури з високою роздільною здатністю. Завдяки унікальній гібридній конструкції вертикального зльоту та посадки (VTOL), Quantix Recon поєднує переваги VTOL багатороторного дрона з дальністю, швидкістю та ефективністю безпілотного літака з фіксованим крилом.
  • Завдяки повністю автоматизованому режиму польоту, БпЛА може обстежити до 1,6 квадратних кілометрів (0,6 квадратних миль) або 20 лінійних кілометрів (12,4 миль) за 45-хвилинний політ на одній батареї.
2022-04-21 14:36:38