Ходити чи не ходити? (Бучею та Ірпенем)

Об'єднання представників туристичної трансформації України Visit Ukraine запустили тури українськими містами-героями, які постраждали від російської агресії.

Візіком,  maps API, Visit Ukraine, тур, Ірпінь, Буча,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на the-village.com.ua.

Це екскурсії

  • Києвом,
  • Черніговом,
  • Сумами
  • та Харковом.

Також пропонували зробити окремий тур Ірпенем та Бучею.

У соцмережах Юлія Васильєва опублікувала скріни опису цих екскурсії з обуренням: «Вибачте, але це ДНО. Гуляти по місцях де вбивали і ґвалтували? Піздєц...гірше окупанів, можуть бути лише свої ненажерливі гниди». Десятки людей у коментарях під постом Юлію підтримали.

Екскурсії насправді націлені на іноземних туристів, які, побачивши на власні очі зруйновані українські міста, стануть ще одними свідками воєнних злочинів Росії, заявив засновник Visit Ukraine Антон Тараненко.

Наразі в нас є запити від відомих іноземних блогерів, топових журналістів та пересічних іноземців саме на відвідання турів по хоробрих містах. Вони хочуть це побачити як Джонсон, Макрон, Шольц, Шон Пенн, Бен Стіллер, Анджеліна Джолі…, ці люди стали тригером на відвідування України. І я глибоко переконаний, що розповідь будь-якого іноземця після побаченого є додатковим доказом злочинів росії які вона замовчує й робить все, щоб перемикнути увагу світу на інші теми, – написав Тараненко.

Зараз на сайті Visit Ukraine більшість турів прибрали. Залишили тільки Київ, Чернівгів та Суми.

Читайте нас також:

2022-08-17 10:36:43