Пентагон створив карту, де найчастіше спостерігали НЛО

Карту місць на Землі, де найчастіше спостерігали непізнані об'єкти, опубліковано на новому сайті відділу Пентагону з розслідування випадків появи НЛО.

Візіком,  maps API, карта, НЛО,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на focus.ua.

Міністерство оборони США опублікувало новий документ, який показує "гарячі точки НЛО у світі". На новому сайті розміщена карта із зазначенням випадків найчастіших спостережень НЛО в період між 1996 і 2023 роками. Глава відділу Пентагону визнав, що по всьому світу було виявлено сотні загадкових непізнаних об'єктів, пише Daily Mail.

Карту разом із додатковою інформацією про місця, де найчастіше спостерігали НЛО на Землі, опубліковано на сайті Управління з аналізу аномалій у всіх середовищах, яке входить до складу Пентагону. Наразі американські військові називають такі невідомі об'єкти непізнаними аномальними явищами (НАЯ), хоча в ЗМІ продовжать використовувати звичне всім позначення — НЛО. Новий відділ Пентагону з дослідження НАЯ був створений у липні минулого року з метою розібратися, чи мають ці явища земне або позаземне походження.

За словами керівника Управління з аналізу аномалій у всіх середовищах Шона Кіркпатріка, такі непізнані об'єкти спостерігають по всьому світу, і їх сотні, хоча є місця, які можна назвати "гарячими точками НЛО".

За словами Кіркпатріка, новий сайт призначений для того, щоб дати громадськості інформацію про діяльність його управління, а також про те, що вже вдалося дізнатися про непізнані аномальні явища. На цьому сайті буде представлено інформацію, включно з фотографіями та відео НЛО, у міру того, як вони будуть розсекречені і все це можна буде публікувати. Минулого тижня представники Міністерства оборони США заявили, що цей сайт покаже, що Пентагон хоче надати більше інформації про НЛО для громадськості.

2023-09-06 13:51:53