Італія та e-GEOS створять Центр реагування на кліматичні надзвичайні ситуації у В'єтнамі

Італійське Міністерство довкілля та енергетичної безпеки (MASE) в рамках міжнародного співробітництва спільно фінансує будівництво центру реагування на кліматичні надзвичайні ситуації у В'єтнамі.

Візіком, maps API, карта,

Джерело: geospatialworld.net

Деталі:

Проект буде реалізовано компанією e-GEOS (80% Telespazio, 20% ASI) у співпраці з місцевими промисловими партнерами під координацією Національного департаменту дистанційного зондування (NRDC) Міністерства природних ресурсів та довкілля В'єтнаму (MONRE). Загальна вартість проекту становить 3,5 мільйона євро, з яких три мільйони євро надано Італією, а решту — В'єтнамом.

Центр, що буде створений e-GEOS у співпраці з в'єтнамськими партнерами, стане Операційним центром (GIC – Geo Information Centre), здатним надавати інформацію та аналізи до та після подій за лічені години. Це стане можливим завдяки інтеграції технологічних можливостей радарної супутникової системи COSMO-SkyMed (Італійського космічного агентства та Міністерства оборони) та платформ e-GEOS для морського спостереження, моніторингу інфраструктури та підтримки під час надзвичайних ситуацій.

Ця ініціатива спрямована на підтримку стратегії адаптації до змін клімату в особливо вразливих частинах Південно-Східної Азії, що входить до проекту "Створення та впровадження Геоінформаційної системи для оцінки вразливості до змін клімату, оцінки ризиків та моніторингу довкілля у В'єтнамі на основі технологій дистанційного зондування", який Міністерство Італії реалізує спільно з в'єтнамським Міністерством природних ресурсів та довкілля.

Довідково:

У межах цього проекту e-GEOS надає MASE та В'єтнаму свою експертизу в обробці та використанні даних, отриманих з радарних, оптичних та інших сенсорів, інтерферометрії, гідравлічних моделей, штучного інтелекту, а також у реагуванні на надзвичайні ситуації та зміни клімату.


  • #Італія
  • #eGEOS
  • #клімат
2024-08-28 10:15:42