Світлодіодна мапа повітряних тривог осяяла маяк на Рівненщині

Уявіть собі: ніч, лякаючий сигнал тривоги, але ви не знаєте, де знайти укриття. Завдяки винахідливості 9-класника Сергія Євчука з Гощанського ліцею ця проблема вирішена.

Візіком,  maps API, карта,

Джерело: rivnenews.com.ua

Деталі:

Хлопець власноруч сконструював світлодіодну мапу повітряних тривог, яка не лише стане орієнтиром у разі небезпеки, але й слугуватиме чудовим навчальним інструментом. ️

Історія цього проєкту розпочалася з тренінгів "Успішна школа через ефективне самоврядування", організованих за сприяння МГО "Інститут суспільних ініціатив". Саме там лідери учнівського самоврядування - Іванна Сутулець, Катерина Віюк та Костянтин Середюк - здобули знання та навички, необхідні для втілення своїх ідей у життя.

"Завдяки їхнім наполегливим зусиллям та творчому підходу в ліцеї з'явилася світлодіодна мапа повітряних тривог. Це не просто чергова корисна річ, а справжній рятівник, який дає можливість вчасно дізнатися про небезпеку та вжити заходів безпеки", - йдеться у повідомленні на фейсбук-сторінці Гощанської громади.

Ініціатива Сергія та його команди не лише демонструє кмітливість та винахідливість української молоді, але й нагадує про важливість підготовки до надзвичайних ситуацій.

Довідково:

Світлодіодна мапа повітряних тривог - це не лише рятівник, але й символ єднання та стійкості українців у складний час.


  • #карта
  • #мапа
  • #тривога
2024-05-22 10:42:41