Де і коли у Києві трапляється найбільше смертельних ДТП (карта)

Транспортна експертка Іра Бондаренко детально дослідила місця високої концентрації ДТП у Києві.

Візіком, API Visicom, Київ, карта ДТП,

Серед них вона визначила 30 найбільш небезпечних точок, де трапляються смертельні дорожньо-транспортні пригоди — і оприлюднила посилання на дослідження, повідомляє Хмарочос з посиланням на її сторінку у Facebook, передають Новини картографії від Візіком.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Раніше у травні стало відомо, що у Національної поліції немає аналізу даних про місця, де відбувається найбільше ДТП. Про це повідомив громадський діяч і депутат Київради Олександр Пабат. Киянин Сергій Пасюта був одним із перших, хто дослідив небезпечні ділянки з високою концентрацією аварій, використовуючи базу з адресами ДТП в Києві — з серпня 2016 року по грудень 2019 року.

Аналіз Пасюти показав, що найбільше смертельних ДТП у Києві трапляються на 19 вулицях. Антилідером у рейтингу є Проспект Перемоги. Невдовзі киянин Олексій Касьяненко, базуючись на дослідженні Пасюти, створив мапу ділянок столичних доріг. Тоді стало відомо, що лише шість із 20 нещодавно встановлених камер автофіксації порушень ПДР облаштували в місцях високої концентрації.

Читайте також:

2020-07-08 15:48:09