Карта Цукенберга показуватиме процентне співвідношення хворих Covid-19 до здорових людей

Інтерактивна карта США, яка відстежує стан і кількість заражених Covid-19, стала результатом об'єднаних зусиль Університету Карнегі-Меллона і компанії Facebook.

Візіком, maps API, карта коронівірусу, Цукенберг, Facebook

Про це повідомив Марк Цукерберг в своєму Facebook-акаунті, передають Новини картографії від Візіком з посиланням на Главком.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Сервіс повинен допомогти відстежити поширення потенційних випадків Covid-19 по всьому світу – навіть в ситуаціях, коли не було явного діагнозу.

  • Компанія представила інтерактивну карту, яка відстежує, де люди відчувають симптоми від нового коронавірусу на основі даних триваючого опитування, який компанія проводить спільно з Університетом Карнегі-Меллона. Поки інформація є тільки щодо ситуації на території США.
  • При створенні карти Facebook спирався на опитування користувачів, яке проводили за допомогою дослідників з Університету Карнегі-Меллона. Дані постійно оновлюються.
  • Глава Facebook написав, що карта створювалася в допомогу лікарям та уряду. Вона фіксує не тільки вже хворих на коронавірус, а й тих, хто тільки почав відчувати симптоми. На думку Цукерберга, це допоможе медикам побачити, де буде наступний спалах і правильно розподілити ресурси.

Карта досить деталізована, щоб можна було побачити приблизний відсоток людей з симптомами Covid-19 аж до рівня округу.

Тепер компанія співпрацює з Університетом Меріленда, щоб дослідження було розширено на весь світ.

Читайте також:

2020-04-22 10:57:16