У Львові Музей Міста презентує новий квест

21 травня Музей Міста (МуМі) випускає вже другий квест «Як риба в місті». Гру, локації для якої допомогли обирати місцеві діти, присвятили Науковій та сусіднім вулицям.

Візіком,  maps API, Львів, мапа, квест,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на city-adm.lviv.ua.

В межах програми Міжнародного дня музеїв у Львові МуМі запрошує львів’ян та гостей міста пройти квест «Як риба в місті. Наукова». Стартуватимуть команди від Lviv Film Center у парку «Горіховий гай».

Квест підійде дітям від 10 років та сімейним командам. Години старту квесту – 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 16:00. Орієнтовний час проходження маршруту – від 1,5 до 2 годин.

Учасники отримують набори мандрівника/мандрівниці: рюкзак, до якого входить карта із завданнями та спеціальна гра-дешифратор. Командам доведеться відгадати цікаві локації району, знайти на місці відповідний символ та відгадати фразу, яка є ключем до розгадки квесту. По завершенню учасники отримають подарунок від Музею Міста.

Довідково:

  • Над створенням квесту разом із командою МуМі працювали діти віком 9-14 років, які мешкають у Франківському районі Львова. Починаючи з серпня 2022 року, вони щотижня відвідували екскурсії та заняття в медіатеці «Мультиплекс». Так команда розробників дізналася про історію, архітектуру району, вчилися створювати квести та ребуси, помічати важливі деталі. Найцікавіші, на думку дітей, локації були нанесені на суб’єктивну дитячу мапу району. На її основі і створено квест.
  • «Як риба в місті. Наукова» є частиною проєкту «Створення дитячих мап районів Львова». В майбутньому Музей Міста планує разом із дітьми та підлітками створити карту та квест для кожного з шести районів. Понад тисячу охочих вже стали учасниками пілотного квесту «Як риба в місті. Центр» (https://citymuseum.lviv.ua/news/quest-center/), який МуМі презентував у травні минулого року.
2023-05-16 13:31:03