Туристичні центри Дрогобича та Львова підписали меморандум про співпрацю

Туристично-інформаційний центр Дрогобича та туристично-інформаційний центр Львова підписали меморандум про співпрацю.

Джерело: drohobych-rada.gov.ua

Деталі:

Цей документ передбачає спільні заходи та проекти, спрямовані на розвиток туризму в регіоні.

За час нашої спільної роботи із львівськими колегами, ми неодноразово бачили, що у нас є так би мовити "спільний" турист, - зазначила керівниця ТІЦу Дрогобича Ірина Марків. - Дуже часто відвідувачі, мандруючи Львовом, приїжджають до Дрогобича оглянути наші туристичні принади. І навпаки, повертаючись з гір, заїжджають у місто Котермака.

За словами очільниці ТІЦу міста Котермака, підписання меморандуму дасть можливість підсилити промоцію Дрогобицької громади та Львова, а також збільшити потік туристів. Окрім цього, підписання меморандуму сприятиме реалізації спільних проектів, сувенірної продукції та обміну досвідом між працівниками.

У рамках співпраці, найближчим часом у центрі туристичної інформації Львова буде реалізовуватись сувенірна продукція Дрогобича та роздаткова продукція про місто Котермака. У свою чергу, туристична карта Львова та сувенірна продукція міста Лева з’явиться у Туристично-інформаційному центрі Дрогобича.

"Ми впевнені, що співпраця наших двох центрів буде ефективною та принесе користь як туристам, так і нашим містам", - зазначила Ірина Марків.

Ось деякі конкретні заходи, які плануються в рамках співпраці:

  • Спільна організація туристичних заходів, таких як фестивалі, ярмарки та інші.
  • Розробка спільних маршрутів для туристів.
  • Обмін інформацією про туристичні принади Дрогобича та Львова.
  • Спільне просування туристичних продуктів двох міст.

Довідково:

Ця співпраця є важливим кроком у розвитку туризму в регіоні. Вона допоможе залучити більше туристів до Дрогобича та Львова, а також підвищити їхню привабливість.


  • #Львів
  • #Дрогобич
  • #туризм
2023-12-15 11:47:15