Технологічна компанія LiDAR ROCK Robotic анонсувала систему картографування LiDAR із запуском систем R3 і R3 PRO

Лінійка продуктів R3 представляє складні апаратні компоненти в легкому інтегрованому інструменті збору 3D-хмари точок. Випуск R3 є останньою спробою ROCK Robotic запропонувати зручне, комплексне рішення LiDAR для геодезистів і професіоналів комерційного картографування.

Візіком,  maps API, LiDAR ROCK Robotic,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

Генеральний директор ROCK Robotic Харрісон Нолл з ентузіазмом пропонує клієнтам R3.

ROCK R3 PRO — це значний крок вперед для ROCK Robotic, — заявив Нолл. - Він пропонує кращу точність, кращий SLAM, кращу камеру, легший корисний вантаж — по суті, кращий продукт. Це не тільки сподобається нашим поточним клієнтам, але ми впевнені, що R3 залучить нових клієнтів, які хочуть чудовий апаратний продукт разом із нашим чудовим програмним забезпеченням і підтримкою.

Система R3 LiDAR буде інтегрована в комплексний підхід ROCK Robotic до LiDAR.

Ми хочемо, щоб геодезисти та професіонали з картографування мали найпростіший робочий процес, отримуючи при цьому найкращі результати, — сказав Нолл, - Починаючи з того часу, як ви в полі, керуючи дроном, і закінчуючи надсиланням результатів клієнту, ROCK максимально спрощує це.Завдяки нещодавно випущеному програмному забезпеченню ROCK Desktop, системі R3 та програмному забезпеченню пост-обробки ROCK Cloud у нас є всі можливості. РОК, безумовно, стає головним гравцем на арені LiDAR.

2023-04-25 13:43:10