У мережі показали супутникові знімки Кінбурнської коси

У мережі показали супутникові знімки Кінбурнської коси, зроблені в останній день 2022 року. Там видно наслідки атак наших військових по ворогу.

Візіком, API Visicom, Кінбурн, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на 24tv.ua.

Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Незалежний військовий оглядач Деф Мон пояснив, що порівняв фото від 31 грудня 2022 з кадрами за квітень цього ж року. Там видно суттєву різницю.

Що змінилось на Кінбурнській косі

Супутникові знімки Кінбурнського півострова. Верхнє зображення зроблено вчора (31 грудня 2022 року – 24 канал), і на ньому видно певні руйнування вздовж берега. Нижнє зображення є еталонним зображенням з квітня, – заявив Мон.

Оглядач показав фотографію, на якій чітко видно зруйновані Збройними Силами України будівель станом на кінець грудня 2022 року. Саме в них базувались росіяни на Кінбурнській косі.

Варто зауважити, що на кадрах видно руйнування на захід від села Покровське (Покровські хутори) та на північ від парку Римби.

Що відомо про ситуацію на Кінбурнській косі

  • Кінбурнська коса займає крайню північно-західну частину Кінбурнського півострова між Чорним морем та Дніпровсько-Бузьким лиманом. Саме вона є наразі єдиною окупованою росіянами частиною Миколаївської області. Це не дозволяє українській владі заявити про звільнення Миколаївщини.
2023-01-03 12:21:07