Кадетам розповіли про технологію створення інтерактивних карт-розповідей Story Maps

У Львівському державному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут тривають тренування в… онлайн-просторі.

Візіком,  maps API, Story Maps,

Вихованці закладу готуються до участі у командно-штабній грі «Кіберджура» та здобувають основи знань і навичок, пов’язаних з високотехнологічними спеціальностями сектору безпеки та оборони, повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на AрміяInform.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Зі слів заступника очільника ліцею з навчальної роботи підполковника Тараса Грицевича, під час кібертренувань ліцеїсти навчалися працювати і реалізовувати навички у кількох стратегічно-перспективних напрямках вишколу.

– Насамперед особливістю є сама форма проведення заняття, – говорить офіцер. – Це дистанційний майстер-клас провідного в Україні спеціаліста в галузі геоінформаційних технологій, інструктора з програмування просвітницького проєкту «ГІС-форум» Віктора Родіни. Він дуже просто і доступно розповів та наочно показав технологію створення інтерактивних карт-розповідей Story Maps за допомогою програмного продукту ArcGIS від провідної у цій галузі компанії ESRI.

Читайте також:

2021-02-18 13:01:50