Місія «Постуляційний центр беатифікацій і канонізацій святих УГКЦ» створила карту

Місія «Постуляційний центр беатифікацій і канонізацій святих УГКЦ» створила актуальну карту, за якою можна дізнатися про українських Слуг Божих.

Візіком,  maps API, УГКЦ, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на velychlviv.com.

Карта - тут.

  • Слуга Божий — офіційний титул, який присвоюється померлому католику в період від початку процесу беатифікації до зарахування його до лику блаженних. Головні критерії для початку процесу і присвоєння особі титулу «Слуга Божий» — «святість життя» або «героїчність чеснот».
  • Релігійна організація Місія «Постуляційний центр беатифікацій та канонізацій святих УГКЦ» створена Декретом Глави УГКЦ на підставі рішення Синоду єпископів УГКЦ від 16–31 травня 1992 року. Метою діяльності Місії є допомагати Патріарху УГКЦ та місцевим ієрархам у проведенні процесів беатифікації і канонізації Святих УГКЦ та сприяти налагодженню сосунків з єпископами у справі беатифікації і канонізації Святих УГКЦ.
  • Постуляційний центр беатифікацій і канонізацій святих займається науково-пошуковою роботою матеріалів і документів, пов’язаних з життям і духовною спадщиною кандидатів на святих, публікацією біографічних матеріалів, оригінальних творів, аналітичних студій, листів і документів до беатифікаційного процесу, популяризацією кандидатів, а також пошуком і опитуванням наочних свідків, які знали Слуг Божих, що перебувають у беатифікаційному процесі.
2023-03-07 13:21:38