Telegram бот покаже туристичні об’єкти Калущини

Для того, щоб Вам не довелося їхати кудись далеко, створили Telegram бота, який покаже вам туристичні об’єкти Калущини і усі вони зібрані в одному місці.

Візіком,  maps API, Калуш, карта,

Інформатор поспілкувався з автором бота Андрієм Тимківим, повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на kalush.informator.ua.

Telegram бот #Невідома Калущина це логічне продовження проєкту Андрія, який він розпочав ще під час навчання в універистеті. Туризм приваблює його, але водночас стає причиною для смутку, з слів Андрія у Калуському районі туризмом цікавиться лише Долина та Вигода, а іншим громадам розвиток цього напрямку не цікавий.

Робота над проєктом #Невідома Калущина розпочалася в січні цього року. За основу Андрій взяв власну туристичну мапу Калуського району і переніс туди усі свої напрацювання, які назбирав раніше. Робота тривала близько місяця і нарешті зараз бот уже працює.

Автор зазначає, що не всі місця вказані на карті, щоб вберегти їх від людського впливу, але з часом нові локації будуть додаватися. Також Андрій Тимків планує створити щось на зразок “туристичного форуму Калущини” де усі бажаючі зможуть обмінятися досвідом або потрібною їм інформацією.

Інформатор запитав у Андрія, які місця йому найбільше сподобалися на території Калуського району:

  • Ілемський Чечвинський каньйон,
  • Сенівське солене озеро,
  • урочище Шандра,
  • Ріпенський камінь та водоспад.

Бот пропонує Вам на вибір 4 пункти подальшого розвитку подій:

  • Туристична мапа – у цьому розділі Ви отримаєте карту з позначеними на ній різноманітні локації на території Калуського району.
  • Ресторани і готелі громад, які входять до складу Калуської ТГ.
  • Також окремо зібрані різноманітні цікаві місця, які в свою чергу поділені на більш популярні і менш популярні.
  • Останнім пунктом Ви можете залишити свої пропозиції щодо покращення або поставити свої запитання.

Робота бота інтуїтивно зрозуміла і проста.

2023-03-24 13:52:16