Кажуть, що iPhone Ultra зможе знімати просторові фотографії і відео

iPhone Ultra зможе знімати просторові фотографії і відео, які відображатимуться на гарнітурі Vision Pro від Apple, – такий слух поширив акаунт з Weibo, що зарекомендував себе як джерело точної інформації про плани Apple.

Візіком,  maps API, iPhone Ultra, 3D,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на itechua.com.

Конфігурація камери майбутньої моделі iPhone Ultra нібито змусить ринок переосмислити, які фото- і відеоматеріали повинен знімати мобільний телефон. Цілком імовірно, що йдеться про зйомку просторових фотографій та відеороликів – унікальну функцію гарнітури Vision Pro, яка використовує камери, звернені назовні, для запису 3D-контенту, - йдеться у повідомленні.

За словами Apple, просторові відео та фотографії мають «неймовірну глибину». Ця функція дозволить користувачам знову пережити свої спогади, як ніколи раніше.

На гарнітурі можна переглядати звичайні фотографії та відео з iPhone або іншого пристрою, але 3D-зображення та відеоролики мають набагато глибше занурення і можуть бути отримані тільки за допомогою самої Vision Pro. Ця функція настільки важлива для роботи з гарнітурою, що для активації її на верхній панелі пристрою є спеціальна механічна кнопка.

У світлі останніх чуток можливе, що ця «тривимірна камера» може з’явитися в iPhone і, ймовірно, доповнить існуючу конфігурацію задньої камери, що складається з основної ширококутної камери, телефотокамери, надширококутної камери, сканера LiDAR і адаптивного спалаху True Tone. Користувач Weibo попередив, що додаткова інформація про нові можливості iPhone зараз неповна, що говорить про те, що їх може бути більше.

2023-09-05 16:37:51