Як знайти інклюзивний центр на карті Візіком

Шановні друзі, читачі, українці. Ми живемо в часи, коли слова “взаємодопомога” і “солідарність” набувають нових глибин і значень. Поряд з ними знаходиться менш видиме, але також надзвичайно важливе поняття як “сервісність”.

Візіком,  maps API, інклюзія,

Йдеться про те, що кожен поважаючий себе інтернет-ресурс повинен, крім іншого, мати функції “сервіса” — чогось корисного для громади.

Іншими словами, електронна карта, приміром, повинна допомагати людям в пошуці місць чи маршрутів.

Відтак, ми пишаємося тим, що Visicom maps використовується різними організаціями і службами, мета котрих зазначена вище — допомога! В якості прикладу можна назвати портал Міністерства освіти та науки України — Україна. ІНКЛЮЗІЯ (https://ircenter.gov.ua/), котрий має на меті автоматизацію роботи інклюзивних центрів по всій Україні.

На ньому, крім іншого, є можливість знайти найближчий до вас інклюзивний центр. Для цього потрібно скористатися картою, юзабіліті котрої дозволяє в кілька кліків знайти потрібний Вам центр залежно від області, району і міста.

Довідково:

  • Україна — на відміну від деяких сусідів цивілізована країна, котра розуміє що таке “інклюзивність” і чому для нас ВСІ громадяни важливі.
  • Візіком карти — один з сервісних ресурсів компанії “Візіком”, безумовно корисний для всіх, крім окупантів і колаборантів.

Читайте нас також:

2022-09-21 13:56:59