Space Flight Laboratory успішно розгорнула новий кластер мікросупутників HawkEye 360

Space Flight Laboratory (SFL) підтвердила успішний запуск і розгортання кластера мікросупутників HawkEye 360 Cluster 10.

Візіком, maps API, карта,

Джерело: geoconnexion.com

Деталі:

Цей кластер збільшив загальну кількість супутників для радіочастотної геолокації, розроблених для HawkEye 360, до 30. Cluster 10 став третім кластером, інтегрованим на виробничих потужностях HawkEye 360 у Вірджинії в межах програми SFL Flex Production.

Запуск відбувся 16 серпня 2024 року о 14:56 за східним часом з бази космічних сил Ванденберг, Каліфорнія, в рамках місії Transporter-11 компанії SpaceX через інтегратора запусків Exolaunch. Усі три мікросупутники успішно встановили зв’язок із наземним центром управління.

Компанія HawkEye 360, що базується у Герндоні, Вірджинія, є світовим лідером у галузі аналізу радіочастотних сигналів і першою використовує мікросупутники для їхнього виявлення. Зібрані дані застосовуються в таких сферах, як морська безпека, реагування на надзвичайні ситуації, національна безпека та спектральне картографування.

Керування орієнтацією і польотом кількох супутників є ключовою умовою для точного визначення місця розташування радіочастотних сигналів. Завдяки своїм інноваційним технологіям компактних та недорогих мікросупутників, SFL була обрана постачальником для HawkEye 360.

Довідково:

Всі супутники, розроблені SFL для HawkEye 360, продовжують успішно функціонувати.


  • #мікросупутник
  • #технології
  • #геолокація
2024-09-05 10:55:22