Інтеграція 3D-двійників та геоданих: як партнерство Bentley і Google змінює інфраструктуру

Bentley Systems, компанія з інженерного програмного забезпечення для інфраструктури, оголосила про стратегічне партнерство з Google.

Це дозволить інтегрувати високоякісні геопросторові дані Google в програмне забезпечення Bentley та платформу цифрових двійників. Мета співпраці – поліпшення проєктування, будівництва та управління інфраструктурою.

Візіком, maps API, карта,

Джерело: geoconnexion.com

Деталі:

Завдяки цифровим двійникам, які представляють фізичний світ, фахівці отримують доступ до цінної інформації на всіх етапах життєвого циклу інфраструктури.

Використовуючи інженерні дані Bentley та геопросторові дані Google, а також технології штучного інтелекту та аналітики, інженери зможуть створювати та керувати інфраструктурою в масштабі та з урахуванням сучасних викликів, таких як зміна клімату та зношеність об'єктів.

Через це партнерство користувачі Bentley зможуть застосовувати геопросторовий контент Google Maps Platform, зокрема, фотореалістичні 3D Tiles, для отримання реального контексту та захоплюючого 3D-досвіду.

Це доповнює нещодавнє придбання Bentley компанії Cesium, яка розробила відкритий стандарт 3D Tiles.

Довідково:

Крім того, Bentley співпрацює з Google Cloud для надання аналітики на основі штучного інтелекту, що допоможе оптимізувати управління активами.


  • #3D
  • #Bentley
  • #Google
2024-10-14 11:47:12