Безпілотники Golden Eagle навчили створювати 3D-карти

Компанія Reveal Technology змогла об'єднати безпілотний авіаційний комплекс Teal 4-Ship та програмне забезпечення Farsight.

Візіком,  maps API, Golden Eagle, 3D,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на gagadget.com.

Що відомо

Farsight дозволяє використовувати одночасно кілька безпілотних літальних апаратів для миттєвого створення тривимірних карток місцевості. Нова технологія вже була презентована командуванням спеціальних операцій американської армії.

Програмне забезпечення створювалося разом із компанією Teal Drones. Нова технологія комбінує кілька зображень з двох або більше дронів для створення 3D-карти місцевості. Компанії заявляють, що це дозволить військовим отримувати інформацію швидше, ніж будь-коли раніше.

Reveal Technology зазначає, що Farsight задіє безпілотний комплекс Teal 4-Ship, який складається з чотирьох дронів Golden Eagle. Компанія Teal представила свою систему на початку літа. Вона дозволяє одночасно керувати чотирма безпілотникам для забезпечення спостереження з кутом огляду 360 градусів.

Програмне забезпечення Farsight та дрони Golden Eagle допоможуть американським військовим отримувати 3D-карти в реальному часі для успішного виконання завдань. Наприклад, за допомогою нової технології бойові підрозділи армії зможуть отримувати оптимальний маршрут, щоб непомітно для супротивника діставатися потрібної точки. Також ПЗ дозволить вибирати безпечні місця для висадки десанту та посадки повітряного транспорту.

Читайте нас також:

2022-08-31 10:49:18