Бен Годжес опублікував план зі звільнення Кримського півострова від російських окупантів

Офіцер армії США у відставці Бен Годжес опублікував план зі звільнення Кримського півострова від російських окупантів.

На карті, яку він поширив, вказано, які саме об'єкти загарбників мають попередньо атакувати ЗСУ, аби операція з деокупації пройшла успішно.

Візіком,  maps API, Крим, карта, деокупація,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на 24tv.ua.

Світова спільнота починає усвідомлювати, що розв'язувати питання стосовно повернення Криму до складу України дипломатичними методами немає сенсу. Вочевидь, саме тому колишній командувач армією США у Європі Годжес вирішив розробити план деокупації півострова військовим шляхом, йдеться у повідомленні.

Зі заяви колишнього військового зрозуміло, що пріоритетом номер один для Збройних Сил має бути створення умов, за яких окупанти просто-таки не матимуть змоги ефективно оборонятися, коли українська армія заходитиме на територію півострова.

Чудова карта. Вона показує, як високоточні удари великої дальності можуть зробити Крим непридатним для російських військ. Скептики припускають, що для цього потрібна дорога широкомасштабна сухопутна атака... Але перш за все пріоритетом є зробити Крим непридатним для оборони Росією. ЗСУ та інші сприятимуть цьому, – йдеться у повідомленні Годжеса.

2023-02-28 12:25:03