Glovo повернувся до Києва (карта)

В умовах війни сервісу доставки Glovo вдалось поновити роботу у 19 регіонах.

9 березня до списку додався і Київ – там знову можна побачити кур’єрів із впізнаваними жовтими рюкзаками. Як це працює та що іще оголосила компанія

Візіком,  maps API, Glovo, карта, Київ,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Forbes.

Ключові факти

  • Сервіс відновив роботу у Києві. Кияни можуть замовити необхідне через категорії «Супермаркети», «Їжа», «Магазини», «Glovo Express». У додатку представлені партнери Varus, ЕКО маркет, Eva, Фора та з часом підключатимуться інші. Для партнері діє комісія у 0%.
  • Для киян у додатку Glovo почав діяти розділ «Здоров’я» з контактними телефонами лікарів різного профілю для безкоштовних консультацій. За кілька днів ця опція стане доступною у всіх містах України.
  • У разі повітряної тривоги додаток автоматично припиняє роботу та відновлює після її закінчення. Під час тривоги всі замовлення скасовуються, а кошти повертаються користувачам.
  • Також Glovo будуть розвозити замовлення із власних центрів мікрофулфілменту Glovo Express. Поки що для них розширили радіуси доставки, аби максимально покрити Київ. Актуальну карту покриття для правого та лівого берегу столиці можна переглянути нижче.
  • У разі повітряної тривоги додаток автоматично припиняє роботу та відновлює після її закінчення. Під час тривоги всі замовлення скасовуються.

Візіком,  maps API, Glovo, карта, Київ,

2022-03-10 14:12:11