Британська асоціація собаківників картографувала найпопулярніші у світі породи

Британська асоціація собаківників склала незвичайну карту. Вони дослідили те, які собаки є найпопулярнішими в різних країнах світу.

Візіком,  maps API, собаки, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на 24tv.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

За основу для рейтингу порід собак взяли пошукові запити у соціальних мережах, а також кількість переглядів статей у Вікіпедії. Звісно, це дослідження не є науковим. Ймовірно, люди часто шукають інформацію про ті породи, які мріють утримувати, але не мають змоги, йдеться у повідомленні.

  • Українцям дісталися добермани. Навряд чи в Україні багато доберманів, але саме цих собак найбільше шукають користувачі мережі.
  • Цікавими стали результати у Великій Британії. Громадяни цієї країни найчастіше шукають собак кокапу. Це нова порода, що є сумішшю кокер-спанієля і пуделя. Дивно, що мешканці острівної країни більше зосередилися на кокапу, аніж на традиційних бульдогах та коргі.
  • Японці найбільше шукали старовинну породу сіба-іну, що походить з цієї країни. Серед австралійців також популярна їхня традиційна бордер-колі, яка є незамінною у випасанні овець.
  • В Італії, Індії та Канаді популярні золотисті ретривери, а Південній Америці та Африці – німецькі вівчарки, ротвейлери й бультер'єри.

Найпопулярнішими у всьому світі стали 2 породи собак: ротвейлер та австралійська вівчарка. Другі за популярністю – золотистий ретривер та німецька вівчарка.

Читайте також:

2021-03-16 11:46:23