Бригаді Чорних Запорожців передали DJI Matrice 300

У рамках проєкту «Армія дронів» окремій механізованій бригаді Чорних Запорожців передали надсучасний дрон-розвідник DJI Matrice 300.

Візіком,  maps API, дрон, DJI Matrice 300,

Про це повідомляє міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передають Новини картографії від Візіком з посиланням на armyinform.com.ua.

Передали надсучасний дрон DJI Matrice 300 легендарній бригаді імені Чорних Запорожців. Ці воїни обороняли столицю, відкидали окупантів з Київщини та Чернігівщини. А зараз – захищають країну на Донбасі, – зазначив Михайло Федоров.

Очільник Мінцифри повідомив, що раніше для того, щоб дізнатися про розміщення сил ворога та чи безпечно проводити операцію, військовим доводилося, ризикуючи власним життям, близько підходити до російських позицій.

За словами Михайла Федорова, DJI Matrice 300 – професійний коптер, який допоможе бригаді дізнаватися про позиції ворога, переміщення техніки вдень і вночі завдяки тепловізору. Він передає сигнал на 15 км, максимальний час польоту – 55 хвилин. Унікальне програмне забезпечення дозволяє камері фокусуватися на потрібних цілях.

Читайте нас також:

2022-08-15 12:08:21