На Cloudeo з'явиться інформація з дронів

Cloudeo (універсальний магазин геопросторових рішень) співпрацюватиме з Globhe (компанією, що надає дрони як послугу) щоб розширити свої геопросторові продукти, які пропонуються на ринку Cloudeo.

Партнерство представить дані з дронів як частину геопросторових продуктів Cloudeo, виходячи за рамки супутникових і повітряних рішень.

Візіком, API Visicom, Cloudeo,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на gim-international.com.

Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Включення даних дронів на ринок Cloudeo є значним кроком у задоволенні найсучасніших потреб бізнесу сьогодні. Дані спостереження Землі є важливими для моніторингу віддалених територій, що представляють інтерес, таких як орні землі, ліси, прибережні та внутрішні водойми, а також активів, таких як будівлі, судна та літаки. Агрегуючи супутникові зображення та дані дронів у своїй повсякденній діяльності, компанії можуть планувати свою діяльність і оцінювати прогнози на майбутнє.

Інтеграція даних дронів у робочі процеси

Globhe — це платформа, яка об’єднує понад 6500 місцевих операторів дронів у 131 країні з глобальними клієнтами, надаючи зображення дронів із роздільною здатністю до 1 см пікселя. Завдяки партнерству обидві компанії отримають комерційні та технічні переваги, прагнучи залучити нових клієнтів і вийти на нові ринки, які потребують зображень із надвисокою роздільною здатністю та продуктів для своєї діяльності.

Партнерство інтегрує дані та сервіси безпілотників Globhe у робочі процеси та додатки користувачів, а також у answr, платформу на основі API Cloudeo для аналізу ризиків та оцінки збитків. Використовуючи досвід Globhe у роботі безпілотників і зборі даних, аналітика Answr, зокрема моніторинг стихійних лих, таких як повені, лісові пожежі, посуха та град, буде точнішою.

Контракт про партнерство між Globhe та Cloudeo був підписаний 17 лютого 2023 року. Об’єднавши зусилля, обидві компанії сподіваються надати геопросторовій спільноті легкий доступ до послуг Globhe, а також збагатити портфоліо партнерів Cloudeo унікальними даними надвисокої роздільної здатності.

2023-03-29 14:43:00