Вийшов з друку черговий випуск туристичної карти Чернігова

Це класична мальована туристична карта центру міста, включно із комплексом Болдиних гір.

Візіком,  maps API, Чернігів, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на 0462.ua.

Вона виготовлена на основі аерофотозйомки, опрацьована фаховими дизайнерами та ілюстраторами. Має авторський дизайн, зручний і компактний формат, потрібну туристу допоміжну інформацію. Це унікальний продукт, що не має аналогів ні в Чернігові, ні у схожих за розміром містах України.

Здавалося б, який туризм під час війни? Але тим не менш туристична галузь навіть у воєнному Чернігові поволі відновлюється. Окрім, власне, туристів у місті дуже багато відряджених: військових, волонтерів, представників фондів та інших структур. На карті позначені нові назви вулиць Чернігова після перейменування, нові заклади харчування, головні історичні пам’ятки тощо.

Ми живемо в дуже складні часи, але місцевому бізнесу потрібно працювати, потрібно заробляти гроші і платити податки, які надважливі зараз для держави і місцевого бюджету. І чернігівським закладам в сегменті HoReCa потрібні в тому числі ті клієнти, які відвідують місто. Саме тому ми поновили випуск туристичної карти. Це своєрідний місток між чернігівським бізнесом індустрії гостинності і гостями міста, це допомога знайти один одного і краще орієнтуватись у місті.

І ми закликаємо українців, особливо киян: приїжджайте в Чернігів, відвідуйте наші кафе, ресторани, готелі, знайомтесь з нашим прекрасним і старовинним містом. З тим містом, яке стале щитом перед навалою рашистів з півночі і не пустило загарбників до столиці. Ваш приїзд на уікенд до Чернігова – це своєрідне «Дякую!» цьому місту, його мешканцям і захисникам за відвагу і стійкість, – зазначив видавець і автор ідеї туристичної карти Ярослав Сухомлин.

Довідково

  • Карта випускається щороку, починаючи з 2017 року.
  • Не друкувалася карта лише в минулому році через повномасштабне вторгнення.
  • Ця туристична карта буде безкоштовно розповсюджуватись у готелях, ресторанах, кафе, різних туристичних об’єктах міста.
  • Тобто в тих місцях, де безпосередньо бувають туристи.
  • Також карта надаватиметься членам гостьових делегацій, які приїжджатимуть до Чернігова. Карта версії 2023 року буде активно розповсюджуватись з травня по грудень 2023 року.
2023-05-24 14:27:18