Пропагандисти показали карту країн, які росія хоче озброїти

На російському телебаченні показали карту країн, які путін міг би озброїти для атак на «чутливі об’єкти» на території країн Заходу.

Такі погрози пролунали в контексті передачі країнами НАТО Україні ракет великої дальності та дозволу союзників атакувати цілі на території росії.

Візіком,  maps API, карта,

Джерело: glavcom.ua

Деталі:

Російська пропагандистка скабеєва в ефірі своєї телепрограми заявила, що москва могла б «почати постачати такі ж високоточні ракети великої дальності, тільки кращої якості, тому що вони російські, тим країнам, які бажають вдарити по наших ворогах».

Виділивши кілька країн на карті, скабеєва припустила, що москва може надіслати ракети єменським повстанцям-хуситам та кільком іншим країнам.

Скабеєва також вкотре вдалася до ядерного шантажу стосовно країн Заходу.

«Інший варіант – класичний і традиційний, а саме ядерний удар. У нас немає іншого виходу, якщо безпека нашої країни під загрозою. Ми будемо змушені запустити ядерну ракету», – пригрозила вона.

Довідково:

Нагадаємо, російський диктатор путін заявив, що росія може поставити свою далекобійну зброю в регіони світу, звідки завдаватиме ударів по «чутливих» об’єктах країн, які постачають зброю Україні.


#карта

2024-06-10 11:08:41