Отримані Україною БПЛА здатні працювати в середовищах із забороною GPS або з перешкодами GPS

Військово-технологічна компанія Red Cat Holdings (США) оголосила, що виконає замовлення в Україні на 200 високошвидкісних безпілотників великої дальності FPV.

Візіком,  maps API, БПЛА, GPS,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на dev.ua.

FPV-дрони, які, як планується, приїдуть в червні, мають найкраще в галузі співвідношення потужності до ваги, що забезпечує покращену маневровість. Крім того, безпілотники здатні працювати в середовищах із забороною GPS або з перешкодами GPS.

На щастя, Red Cat має виробничі потужності в США, необхідні для швидкого виконання таких замовлень, — сказав генеральний директор Red Cat Джефф Томпсон.

Ми раді надати наш продукт українським пілотам безпілотників і сподіваємось на продовження співпраці з ними, в тому числі шляхом надання нашого нового нічного безпілотника Teal 2. Більша частина операцій безпілотників виконується вночі, і Teal 2 є на передньому краї нічних можливостей дронів, - сказав він.

  • Teal 2 розроблений так, щоб домінувати в ночі.
  • Офіційно представлений минулого місяця, дрон оснащений новим датчиком Hadron 640R від Teledyne FLIR, який надає кінцевим користувачам тепловізор найвищої роздільної здатності, доступний у малому формфакторі, спеціалізованому для нічних операцій.
  • Athena AI, Reveal Technology і Tomahawk Robotics виступають технологічними партнерами для Teal 2.
2023-05-17 14:12:24