Медсестра хотіла залишити послання на карті в мобільному додатку: але, щось пішло не так

Ліндсі Деверс хотіла побудувати маршрут так, щоб з нього на мапі в мобільному додатку склався напис «Boston Strong».

Візіком, maps API, Boston Strong

Про ситуацію розповіли в Детекторі медіа, передають Новини картографії від Візіком.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

  • Медсестра Ліндсі Деверс протягом п'яти останніх місяців готувалася до Бостонського марафону, але через пандемію коронавірусу змагання відклали до вересня.
  • Деверс все ж пробігла вулицями міста, але з нею стався дотепний випадок.

Пані Деверс не хотіла чекати й вирішила самотужки пробігти заздалегідь сплановані і прокладені 42 кілометри. Окрім самої участі в марафоні, вона вирішила надіслати всьому світу і мешканцям міста слова підтримки. Вона хотіла побудувати маршрут так, щоб з нього на мапі в мобільному додатку склався напис «Boston Strong». Це підбадьорюючий слоган, якй був створений і використовувався після вибухів під час Бостонського марафону в 2013 році.

Коли справа дійшла до забігу, увесь час пані Деверс думала, що все йде за планом. Проте на фініші з'ясувалося, що медсестра забула «N» у слові «strong», а врешті вийшло незрозуміле слово «strog».

Спершу Деверс засмутилася, але пізніше зрозуміла, що все не так страшно. Зазначають, що жителі Бостона все одно побачили її послання, а сама помилка багатьох змусила посміятися та створила людям гарний настрій, пише видання.

Читайте також:

2020-04-30 12:41:26