Київ накриває ще один вірус — «вірус велосипедизації» (карта)

За останні дні на вулицях Києва поменшало авто. Згідно зі статистикою йдеться про 100—200 тисяч. Відтак, з'явилися додаткові можливості для розвитку велосипедної культури.

Один з проявів цієї гіпотези — росповсюдження велосипедів nextbike.kyiv.

Візіком, API Visicom, Visicom maps API, API картографічного сервісу, прокат велосипедів

Про це йдеться у дописі на сторінці ініціативи, передають Новини картографії від Візіком.

Читайте також:

Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

— В нас теж є новини з «полів». Доповідаємо останню інформацію про стан справ з росповсюдження велосипедів nextbike.kyiv Києвом. Вибачте за таку аналогію. Але ми є носіями доброго вірусу — вірусу велосипедизації — розповіли організатори прокату.

За їх словами запуск відбувався у не зовсім комфортних для стартапу умовах.

— Вчора, як ми вже повідомляли, наша компанія в авральному режимі запустила систему bike-sharing у Києві. Раніше запланованої дати ми вже виставили частину велосипедів на локації по місту. Планується ще. Але також ми будемо дивитись на попит. Зі збільшенням попиту звичайно ж добавимо. На зараз велосипеди вже є на Оболоні, Троєщині, Позняки, Осокорки, Харківський, центр міста, Берестейська, Лук'янівська та інш., — зауважили організатори.

Візіком, API Visicom, Visicom maps API, API картографічного сервісу, прокат велосипедів,

За їх інформацією система шерінгу велосипедів у Києві вже працює з 18.03.2020.

— Ми надаємо послуги з альтернативного варіанту переміщення по місту — на велосипеді. При умові купівлі сезонного абонементу (діє акційна ціна 899 замість 1499) кожна поїздка до 30хв безкоштовна — додали вони.

Читайте також:

2020-03-20 12:48:41