Українська школярка створила унікальний застосунок для туристів, що дозволяє самостійно планувати екскурсії

Учениця 11 класу київського політехнічного ліцею Олександра Кротова розробила мобільний застосунок Fluxify, який дає можливість туристам створювати власні екскурсії.

Як повідомляє dev.ua, цей інноваційний продукт розрахований на мандрівників, які надають перевагу самостійним прогулянкам та бажають уникнути великих групових турів.

Візіком, maps API, карта,

Джерело: village.com.ua

Деталі:

Що пропонує застосунок Fluxify

Fluxify дозволяє користувачам купувати туристичні тури, переглядати їхні прев’ю перед покупкою та обирати той варіант, що найбільше підходить. Для тих, хто не любить залежати від груп чи екскурсоводів, це ідеальна можливість насолоджуватися подорожами в індивідуальному темпі. Однією з ключових функцій є сканер, який розпізнає будівлі та надає додаткову інформацію про архітектурні пам'ятки, а також показує, як вони виглядали раніше.

Соціальна мережа для туристів і гідів

Застосунок також слугує платформою для туристичних гідів, де вони можуть ділитися своїми авторськими маршрутами у текстовому або аудіоформаті. Особливою перевагою є те, що люди з порушеннями слуху зможуть також насолоджуватися подорожами завдяки текстовим гідам.

Довідково:

Майбутній розвиток Fluxify

Розробка застосунку тривала два роки, і його робота базується на власній нейронній мережі, яка оптимізує швидкість обробки даних. У планах Олександри — інтеграція з технологією Google Lens для розширення бази даних та впровадження AI-асистента й 3D-моделей будівель. Після цього застосунок буде доступний у Play Market та App Store.


  • #застосунок
  • #туризм
  • #маршрут
2024-10-18 11:23:28