AlphaGeo випускає аналіз стійкості на новій геопросторовій платформі

AlphaGeo оголосила про запуск першого в історії інтегрованого просторового індексу, який поєднує локалізовані ризики та заходи адаптації, надає інформацію про стійкість для будь-якого місця в усьому світі.

Візіком,  maps API, AlphaGeo,

Джерело: geospatialworld.net

Деталі:

Майбутній профіль будь-якого місця – це не те, що говорить нам сьогодні модель кліматичного ризику – це те, що ми з цим робимо.

Фізичні кліматичні небезпеки, такі як повені, пожежі, урагани, спека та посуха, стають дедалі гострішими, стаючи центральним пріоритетом для урядів, промисловості та менеджерів активів у всьому світі.

Додавши до свого власного кліматичного прогнозування фізичних ризиків (що охоплює всі ризики за різними сценаріями та часовими рамками), AlphaGeo тепер додав комплексний «рівень адаптації», включаючи водоочисні та санітарні засоби, дамби, бар’єри проти паводків, станції моніторингу пожеж, опріснювальні установки тощо.

Ці сукупні дані про ризики та адаптацію допомагають органам влади зрозуміти прогалини, які необхідно усунути в їхніх місцях, і заходи, які можна вжити для досягнення більшої стійкості.

Довідково:

Клієнти AlphaGeo використовують легкодоступні набори даних через Snowflake, API, CSV-файл або безпосередньо на корпоративній платформі SaaS – і застосовують їх безпосередньо для основних потреб бізнесу, таких як управління ризиками, планування капіталізації та належна перевірка придбань.


  • #AlphaGeo
  • #геопростір
  • #простір
2024-05-30 11:52:39