5 недоліків Waze, які можуть переконати вас повернутися в Google Maps

Waze — популярний навігаційний додаток, який славиться своєю точністю та актуальністю інформації. Однак, як і будь-який інший продукт, він має свої недоліки.

Джерело: life.obozrevatel.com

Деталі:

У статті на сайті Autoevolution.com перераховано 5 причин, чому Waze може не бути найкращим вибором для деяких користувачів.

  • Waze працює лише при підключенні до інтернету. Це означає, що ви не можете використовувати додаток, якщо у вас немає доступу до мережі.
  • Waze не використовує інформацію про пробки та аварії для розрахунку маршруту. Замість цього він використовує зібрані дані про дорожню обстановку, порівнюючи поточну швидкість руху із середньою швидкістю для кожної ділянки дороги.
  • Waze завжди активний, навіть коли ви не користуєтеся навігацією. Це пов'язано з тим, що додаток збирає інформацію про дорожню обстановку для розрахунку маршруту.
  • Waze не може генерувати маршрути завдовжки більше 1000 миль. Ця проблема була усунена п'ять років тому, але все одно може бути проблемою для деяких користувачів.
  • Актуальна інформація може підмінятися загальними даними. Якщо в певний час доби немає користувачів, які їздять тим же маршрутом, Waze використовує загальні дані про швидкість для кожної ділянки дороги.

Додатково:

Якщо ви шукаєте навігаційний додаток, який працює автономно, використовує інформацію про пробки та аварії для розрахунку маршруту, не завжди активний і може генерувати маршрути будь-якої довжини, Waze може не бути найкращим вибором для вас.


#Waze #Google Maps

2023-10-12 16:08:28