Trimble надає технологію GNSS для розмінування України

Компанія Trimble надає допомогу в розмінуванні України, що забруднена мінами, невибуховими боєприпасами та саморобними вибуховими пристроями внаслідок російської агресії.

Джерело: gim-international.com

Деталі:

Trimble надає 255 високоточних приймачів GNSS Trimble DA2 із сервісом коригувань Trimble Catalyst. Це обладнання дозволить організації HALO Trust, яка займається розмінуванням, модернізувати та трансформувати свої операції, забезпечуючи покращену точність для більш детальних карт, спрощені потоки даних та збільшену ефективність та безпеку.

"Ми присвячені врятуванню життів шляхом очищення від мін та інших смертельних вибухових пристроїв, щоб зробити землю безпечною", - сказав Кріс Уотлі, виконавчий директор HALO Trust USA. "Завдяки передовій технології від Trimble ми підвищили можливість виявлення та швидкого розчищення цих вибухових пристроїв".

"Врятувати життя через видалення небезпечних залишків від війни - це сміливий приклад того, як гуманітарні зусилля можуть позитивно трансформувати життя та засоби до існування людей", - сказала Емілі Саной-Сандгрен, голова Фонду Trimble Foundation.

Довідково:

Це партнерство є частиною зобов'язання Trimble щодо будівництва більш стійкого майбутнього, зокрема підтримки природної стійкості до лихоманок та кліматичної стійкості, підтримки жіночої освіти та підвищення їхнього статусу, а також сприяння різноманітності, рівності та інклюзії.


  • #Trimble
  • #GNSS
  • #міни
2023-11-09 16:42:18