Intermap Technologies допоможе з моделюванням ризиків повені

Компанія Intermap Technologies оголосила про надання високороздільних цифрових моделей рельєфу (DTM) для моделювання ризику повені в рамках проекту Світового банку в регіоні Великий Ломе в Того.

Intermap співпрацює зі своїм партнером, Twinn від Royal HaskoningDHV, для підтримки цього важливого проекту з моделювання повені та зміцнення стійкості та управління ризиками від повені в спільноті.

Джерело: geospatialworld.net.

Дані цифрової моделі рельєфу NEXTMap від Intermap надають критичну інформацію про рельєф для моделювання ризику повені. Регіон Великий Ломе, розташований вздовж берега Гвінейської затоки на заході Африки, регулярно стикається з повенями під час дощового сезону і має досвід важких повеней через сильні опади.

Деталі

  • Точні дані про рельєф та картографія повені для міста та його околиць є необхідними для оцінки ризику повені та впровадження стратегічних заходів мітегації для захисту спільноти та її критичної інфраструктури.

Пряма мова

Наше партнерство з Twinn підкреслює зобов'язання Intermap надавати передові геопросторові рішення для критичних проектів у всьому світі, - сказав Патрік А. Блотт, голова та виконавчий директор Intermap.

Довідково

  • Intermap завершив численні проекти для Світового банку, включаючи незавершений проект з точними даними для Колумбії, а також проект картографування для Співдружності Домініки та роботу з мітегації повені в Центральній Європі, Суринамі та Азербайджані.

#цифровамодель #DTM

2023-09-26 12:05:50