DeltaQuad та YellowScan об'єднують зусилля для створення нового стандарту у 3D-картографії

Компанії DeltaQuad і YellowScan оголосили про поновлене партнерство, спрямоване на створення нового стандарту у 3D-картографії.

Співпраця включає інтеграцію системи Lidar YellowScan Surveyor Ultra із вбудованою камерою в дрон DeltaQuad Evo, що надає густу хмару точок, що покриває до 1200 гектарів.

Джерело: gim-international.com

Деталі:

Ця інтеграція є важливою віхою в розвитку технології 3D-картографії. Вона дозволяє фахівцям створювати високоточні цифрові моделі навколишнього середовища з більшою швидкістю та ефективністю, ніж будь-коли раніше.

YellowScan Surveyor Ultra - це легка система Lidar з областю огляду 360° та кутом огляду 120°, оптимізована для високоякісної картографії та землевпорядкування. Відзначається високою густиною точок та легким дизайном, тепер її можна повністю використовувати з безпілотником DeltaQuad Evo.

Evo - це сучасний вертикальний зліт і посадка (VTOL), призначений для універсальних довготривалих місій. Завдяки своїй модульності Evo може одночасно переносити кілька навантажень, включаючи останню версію YellowScan Surveyor Ultra з додатковим акумулятором, що дозволяє Evo летіти до 225 хвилин і знімати до 100 точок даних на квадратний метр.

Довідково:

Ці дані можна швидко та ефективно обробити за допомогою програмного забезпечення YellowScan CloudStation, що робить інтеграцію ідеальною для великомасштабних проектів з обстеження.


  • #3D
  • #картографії
  • #Lidar
2023-11-07 13:02:26