AiDash відкриває штаб для просування інновацій у сфері кліматичних технологій

Компанія AiDash, яка спеціалізується на створенні стійкої до змін клімату та екологічно відповідальної інфраструктури з використанням супутників та штучного інтелекту, оголосила про відкриття свого нового глобального штаб-квартири за адресою 575 High Street у центрі Пало-Альто.

Візіком, maps API, карта,

Джерело: geospatialworld.net

Деталі:

Це стратегічне розширення сприятиме інноваціям, посилюючи співпрацю з екосистемою технологій Силіконової долини. Відкриття нового офісу також підтримає широкомасштабний і довготривалий розвиток, оскільки AiDash планує розширити набір співробітників у всіх функціональних підрозділах.

AiDash вже зробила перші призначення виконавчих керівників, які будуть працювати з офісу в Пало-Альто. Рафаель Кабеса, новий керівник відділу продуктів платформи AiDash, прийшов із команди управління продуктами OpenAI, де він працював після того, як OpenAI придбала його попередню компанію, Rockset. Кабеса також займав керівні посади з управління продуктами в Salesforce та Okta, маючи значний досвід у сфері управління продуктами та програмної інженерії.

Марина Лен Клементс приєдналася до AiDash на посаду віце-президента з правових питань. Раніше працювала в компанії Mural, Клементс відома своєю роботою з інноваційними компаніями, які пропонують елегантні рішення складних проблем. Вона працюватиме у тісній співпраці з командами AiDash, підтримуючи розвиток компанії та розробку продуктів, надаючи юридичні консультації та створюючи процеси, що дозволять масштабувати операції глобально та використовувати нові можливості.

«Відкриття нашого глобального штаб-квартири в Пало-Альто — це більше, ніж просто відкриття нової будівлі. Ми заявляємо про свої наміри», — сказав Абхішек Вінод Сінгх, генеральний директор і співзасновник AiDash. «Ми тут надовго і хочемо зростати серед найяскравіших умів у сфері технологій та екологічних наук. Ми обрали це місце для нашої бази, тому що воно знаходиться в епіцентрі найсучасніших технологічних компаній світу, з якими ми можемо співпрацювати, і тому, що тут знаходиться безліч талантів завдяки близькості до провідних університетів».

Стратегічно розташована поблизу Стенфордського університету, AiDash планує використовувати свою нову штаб-квартиру для залучення провідних фахівців у сфері штучного інтелекту та інженерії, а також впроваджувати останні кліматичні дослідження зі Школи сталого розвитку Doerr. Компанія також відкриває нові канали співпраці з іншими сусідніми кампусами, які займаються кліматичними дослідженнями та готують наступне покоління лідерів.

Довідково:

На тлі зростаючого попиту на супутникові рішення, що підвищують стійкість критичної інфраструктури до негативних впливів зміни клімату, AiDash активно нарощує зусилля з найму. Компанія планує додати понад 25 співробітників у свою нову штаб-квартиру до кінця кварталу, з подальшим розширенням у 2025 році. AiDash має понад 150 клієнтів по всьому світу і подвоює свої щорічні регулярні доходи (ARR) щороку з моменту заснування компанії у 2019 році.


  • #технології
  • #інновації
  • #клімат
2024-09-02 11:09:05