Київ і область: комісія з Іспанії склала 3D-моделі пошкоджених об’єктів

Іспанська експертна місія оглянула 15 пошкоджених під час масового вторгнення РФ в Україну об’єктів інфраструктури на території Києва та Київської області.

І наразі закордонні фахівці склали відповідні 3D-моделі.

Візіком, API Visicom, 3D,

Про це повідомила пресслужба Офісу Генерального прокурора, передають Новини картографії від Візіком з посиланням на suspilne.media.

Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Зазначається, що представники Національної поліції і Цивільної гвардії Королівства Іспанія за час свого перебування в Україні здійснили огляди 15 пошкоджених об’єктів інфраструктури в рамках 9 кримінальних проваджень.

За результатам складено відповідні 3D-моделі об’єктів цивільної та критичної інфраструктури на території Києва та Київської області, які зазнали ушкоджень внаслідок ракетних ударів країни-агресора,— йдеться у повідомленні.

За словами Генерального прокурора Андрія Костіна, такі 3D-моделі дозволяють в будь-який час отримати деталі щодо розмірів об'єкту та всіх його ушкоджень. А запропоновані іспанськими колегами передові технічні рішення є важливою допомогою для українських правоохоронних органів при проведені відповідних експертних досліджень.

2022-12-20 10:42:49