Airbus розширює своє угруповання для спостереження за Землею за допомогою Pléiades Neo Next

Airbus оголосив про запуск програми Pléiades Neo Next з метою розширення системи спостереження за Землею з високою роздільною здатністю.

Візіком,  maps API, Airbus,

Джерело: geoconnexion.com

Деталі:

Ця нова програма передбачає впровадження нових супутникових ресурсів та можливостей, у тому числі покращеної роздільної здатності. Першим кроком у рамках Pléiades Neo Next є розробка нового супутника, який буде запущений у найближчі кілька років.

Програма Pléiades Neo Next фінансується, виробляється та управляється компанією Airbus Defense and Space. Повна ємність зображення доступна для широкого кола секторів, включаючи оборону та розвідку, сільське господарство, навколишнє середовище, мореплавання, реагування на стихійні лиха, картографування, послуги на основі визначення місця розташування, цивільне будівництво, містобудування та комунальне господарство.

Довідково:

Користувачі і надалі матимуть можливість надавати завдання супутникам Airbus за кілька десятків хвилин до того, як супутник проходитиме над зоною інтересу. Зображення будуть отримані через станції прямого прийому (DRS) замовника на землі або на цифровій платформі OneAtlas негайно після збору, що дозволяє використовувати критично важливі програми.


  • #Airbus
  • #супутниковізнімки
  • #картографування
2024-05-15 12:24:51