Emlid та Pix4D представили комплект мобільного наземного сканування для прискорення збору даних

Emlid, європейський виробник приймачів Reach GNSS, оголосив про запуск набору Pix4D & Emlid Scanning.

Візіком,  maps API, сканування,

Джерело: geoconnexion.com

Деталі:

Цей набір поєднує в собі вдосконалену фотограмметрію з точністю RTK, що дозволяє швидко збирати дані під час документування траншей і будівель, виконувати об’ємні вимірювання та збагачувати аерофотодані за допомогою наземного сканування. Усе це можливо завдяки смартфону, додатку PIX4Dcatch та марсоходу Emlid Reach RX RTK.

Основою програмної частини набору є нещодавно випущений додаток PIX4Dcatch, який забезпечує точне сканування як для фотограмметрії, так і для проектів LiDAR. У складі апаратної частини представлений ровер Emlid Reach RX RTK, обладнаний ергономічною ручкою та аксесуарами.

Emlid Reach RX інтегровано з PIX4Dcatch, що забезпечує позиціонування в реальному часі через NTRIP. Щоб розпочати сканування, просто виберіть Emlid у налаштуваннях RTK PIX4Dcatch і додайте свої облікові дані мережі NTRIP.

Довідково:

Це інтегроване рішення не вимагає додаткових навичок у налаштуванні чи обстеженні — будь-хто в команді може використовувати комплект, тим самим забезпечуючи ефективний збір даних під час переміщення по об’єкту.


  • #сканування
  • #дані
  • #фотограмметрія
2024-05-15 12:17:32