Мапа російських залізничних підстанцій оприлюднена в мережі

Аналітики з "Ruski Brucken" створили та виклали в інтернет карту російських залізничних підстанцій, розташованих на відстані 250 км від українсько-російського кордону.

Джерело: focus.ua

Деталі:

Ця карта може бути використана для нейтралізації російської логістичної інфраструктури, що використовується для ведення війни проти України.

На мапі червоними лініями позначені залізниці, фіолетовими - електрифіковані залізниці, а колами - рейкові електричні підстанції.

Опис до карти свідчить, що її зміст не є закликом до будь-яких дій, а слугує лише для інформування громадськості.

Загалом на мапі представлено близько 100 залізничних підстанцій нецивільного призначення, розташованих на відстані 250 км від кордону з Україною.

За словами аналітиків "Ruski Brucken", карта робить доступними всі російські залізничні електропідстанції в радіусі 250 км, що дозволяє будь-кому легко знайти та вразити об'єкти вартістю 10 мільйонів доларів США.

Саме ці підстанції використовуються для зниження електричної напруги та подальшого перетворення струму для передачі його в контактну мережу, що забезпечує електроенергією електровози, які, в тому числі, використовуються для транспортування озброєння по території Росії.

Довідково:

Важливо зазначити, що карта "Ruski Brucken" не є офіційним документом і несе виключно інформаційний характер.


  • #мапа
  • #карта
  • #залізниці
2024-03-28 11:09:31